Stäng Huvudmeny

Senaste tipsen från Bloggen

Senaste inlägget

Röstgränssnitt – Hur, var och när kommer det att vinna (del 2)

Den första delen i vår bloggserie om röst handlade om VARFÖR vi tror röstgränssnitt kommer bli den tredje digitala revolutionen. Nu går vi igenom VAR och i VILKA siuationer det gäller. 

Läs mer

E-handel

 • E-handel

  Därför lanserar Amazon INTE till julhandeln

  Många hade tippat att skulle lansera till Black Friday i år. Och, om inte till Black Friday, så i alla fall till sista julrushen. Så blev det inte. Om man bara tänker…

  Läs mer

 • UX-Design

  Röst – Den 3e digitala revolutionen (del 1)

  Röstgränssnitt kommer att revolutionera hur vi kommunicerar med prylar och datorer, ja till och med hur vi pratar med varandra. Troligen mycket mer än de flesta förstår idag. När vår interaktionen med…

  Läs mer

 • Få gratis konverteringstips

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
 • A/B-testning Google Analytics

  Analysera ett Google Optimize-experiment i GA: Update!

  Google har under sommaren 2018 lagt till en ny dimension som gör att analys av A/B-test i Google Optimize kan göras på ett nytt enklare sätt.

  Läs mer

 • E-handel

  Amazon kommer till Sverige – är du redo?! 😬

  Snacket och ryktena säger att s lansering nu är ”nästan helt säker”. OMG! Vi bjuder under en serie blogginlägg på konkreta tips för vad DU ska göra när världens största e-handelsmonster slår…

  Läs mer

 • Konverteringsoptimering

  Vem vinner valet på webben? Del 2 -Konvertering

  Hur konverterar partierna ditt milda intresse för deras budskap till en röst på dem? Vi rankar riksdagspartiernas hemsidor och utser en vinnare. Och den som vinner konverteringsmatchen på webben, kan vinna valet.

  Läs mer

 • A/B-testning Conversion Jam

  Vad är din konverteringsmognad? Lär dig av de bästa.

  Vad kännetecknar företag som är framgångsrika i sitt experimenterande? Vad gör de annorlunda? Bättre? Läs vår summering av ”State of Experimentation Maturity 2018″.

  Läs mer

 • Retention

  A/B-testning med bättre retention som mål

  Har du satt Retention och Customer lifetime value som ett av dina viktigaste affärsmål? Bra! But can you walk the talk?! Nu börjar den mödosamma resan för att gradvis och […]

  Läs mer

 • Webbpsykologi

  Hooks: En intro till hur man tillverkar begär

  I detta blogginlägg förklarar Nir Eyal hur man tillverkar begär och varför vissa webbplatser är mer beroendeframkallande än andra.

  Läs mer

 • Konverteringsoptimering Retention

  Att öka motivationen eller att minska friktionen – Det är frågan

  När du vill öka din konvertering har du två val: Du kan öka motivationen eller minska friktionen. Vilken är mest effektiv och när ska du använda vilken strategi?

  Läs mer