Close Main Menu

Jobba på Conversionista!

Vi växer och letar hela tiden ny personal.

Conversionista är ledande inom konvertering och vi är besatta av att förbättra dålig webb, för att på så sätt påverka våra kunders affärsresultat. Vi är ”doers” vilket innebär att vi drivs av att skapa och våra resultat blir därefter.

Om du vill jobba på ett av Skandinaviens, och ett av världens mest uppmärksammade bolag inom konverteringsoptimering, då har du kommit rätt.

Just nu söker vi:

Analys & Implementations-specialist

 
Vi på Conversionista har en julklapp till dig! Det är inte jul än, men i det ligger en låda med lego. Bitarna är i olika former och färger och med dessa kan du bygga vad som helst inom ramen för vad som är möjligt. Är det något du skulle vilja ha under granen i jul? Keep on reading!

LÄS MER ➜


UX-Designer — GBG

 
I rollen som UX Designer kommer du att arbeta med data- och resultatbaserad design. Att förstå hur hjärnan funkar och människan tar beslut är ett verktyg som du måste ha förståelse i för att kunna möta kundens och besökarnas mål…

LÄS MER ➜


Conversion Specialist — GBG

 
I rollen som Conversion Specialist kommer du vara den som reder ut kundens konverteringstrassel. Det betyder nära samarbete med våra kunders digitala verksamhet med målsättningen att skapa högkonverterande användarupplevelser och flöden…

LÄS MER ➜


Teknisk Webbanalytiker — GBG

 
I rollen som Teknisk Webbanalytiker kommer du att arbeta i nära samarbete med våra kunder och deras digitala verksamhet med målsättningen att skapa högkonverterande användarupplevelser och flöden…

LÄS MER ➜


CRO-specialist

 

I rollen som CRO-specialist (konverteringsspecialist) kommer du jobba med A/B-testning, webbanalys, användningstester, Konsumentpsykologi m.m.

Du kommer:

Bli en konverteringshjälte där ditt primära ansvar är att säkerställa att våra kunders sajter är konverteringsoptimerande enligt konstens alla regler.

LÄS MER ➜

Öppen ansökan

Vi är alltid intresserade av intressanta profiler. Om du är passionerad av konverteringsoptimering, kontakta Jens:

+46 73 641 65 28

jens@conversionista.seLearn more!

Get our Newsletter with insidertips (in Swedish though)

Newsletter