Stäng Huvudmeny

Kunskap inom CRO är en bristvara. Vi gör något åt det.

Som specialister inom konverteringsoptimering har vi samlat på oss åratal av praktisk erfarenhet. Vi delar gärna med oss – på utbildningar, seminarier och konferenser bland annat.

Vad är du intresserad av?

15nov

Gratis frukostseminarium: Amazon kommer till Sverige

Göteborg: Amazon kommer till Sverige – är du redo?!

Ryktena kring Amazons nu ”nästan helt säkra” lansering i Sverige blir allt intensivare. På Black Friday smäller det. Eller?. Varmt välkommen till ett seminarium där vi diskuterar möjligheter, utmaningar och tänkbara vägar framåt för svenska e-handlare. Intresseanmäl dig här!
28nov

Gratis frukostseminarium: Vad du behöver veta inför nästa digitala revolution

Stockholm: Vad händer när vi börjar prata med allt runt omkring oss?

Röstgränsnitt är den Tredje Digitala Revolutionen enligt John Ekman, grundare av Conversionista. Mycket tyder på att vi kommer prata med det mesta runt omkring oss, och det kommer gå fortare och bli mer omfattande är vad vi kan ana idag.

John gillar inte fluffigt framtidssnack, så under det här seminariet kommer det bli fokus på VAD du och ditt företag borde göra nu.

Intresseanmäl dig här!

6feb

Conversion Manager

Stockholm: Över 300 utbildade från bl.a. Google, Aftonbladet och Klarna

Succén fortsätter! Conversion Manager är utbildningen som gör dig supervass på CRO (konverteringsoptimering) och där du umgås och lär från specialister i respektive moment.

Du är troligtvis Online- eller E-commerce Manager eller på något annat sätt ansvarig för alla eller någon av de digitala kanalerna på ditt företag.

Eller så är du inte det, men vill bli det. Då är den här utbildningen ett perfekt sätt för dig att vässa dina kunskaper och bli den uppenbara kandidaten för det nya jobbet.
Jag vill bli supervass på CRO!