Stäng Huvudmeny

Kunskap inom CRO är en bristvara. Vi gör något åt det.

Som specialister inom konverteringsoptimering har vi samlat på oss åratal av praktisk erfarenhet. Vi delar gärna med oss – på utbildningar, seminarier och konferenser bland annat.

Vad är du intresserad av?

4okt

Utbildning: Conversion Kickstart

Göteborg: Lär dig grunderna till CRO

Heldagskursen Conversion Kickstart, är både teoretiskt kunskapsspäckad och hands-on praktisk. Du får användning av det du lärt dig med detsamma! Kursen ger dig en förståelse för grunderna i konverteringoptimering. Vi ger dig dessutom alla nödvändiga verktyg för att du ska kunna ta ditt optimeringsarbete till en helt ny nivå. Jag vill lära mig CRO
10okt

Conversion Manager

Stockholm: Över 300 utbildade från bl.a. Google, Aftonbladet och Klarna

Succén fortsätter! Conversion Manager är utbildningen som gör dig supervass på CRO (konverteringsoptimering) och där du umgås och lär från specialister i respektive moment.

Du är troligtvis Online- eller E-commerce Manager eller på något annat sätt ansvarig för alla eller någon av de digitala kanalerna på ditt företag.

Eller så är du inte det, men vill bli det. Då är den här utbildningen ett perfekt sätt för dig att vässa dina kunskaper och bli den uppenbara kandidaten för det nya jobbet.
Jag vill bli supervass på CRO!