Stäng Huvudmeny

Conversionistas!

 • Andreas Berglund Andreas Berglund

  VD

 • Andreas Almqvist Gref Andreas Almqvist Gref

  Conversion Specialist

  Andreas är prajmad till att alltid optimera. Han har akademisk bakgrund inom Medieteknik med ett stort intresse för interaktionsdesign och okonventionella gränssnitt. Fråga honom gärna om A/B-testning, det gillar han!

 • Andreas Nordin Andreas Nordin

  UX / UI Designer

  Andreas är en bekväm designer både digital såväl som med papper och penna. Utbildad till Interaktiv Art Director och inom E-handel men med fokus på UX / UI Design. Jobbar på C! för att jobba med data-driven design och dataanalys.

 • Birgitta Nordström Birgitta Nordström

  Project Manager

  Gitte har akademisk bakgrund inom Media och Kommunikation, hon har under de senaste åren jobbat inom det digitala i form av Sökmarknadsföring, Webbanalys, Display och Digital Mediebevakning. Gitte är också definitionen av struktur.

 • Carl Muszynski Carl Muszynski

  Conversion Specialist

  Carl kommer från en akademisk bakgrund inom Digital Media & Grafisk Design. Någonstans på vägen blev han förtrollad av beteendepsykologins magi och är nu strikt inriktad på optimering. Han utvärderar och designar gärna om frustrerande dålig webb.

 • Elin Linde Elin Linde

  Conversion Specialist

  Elin började sin bana inom Medie- och kommunikationsvetenskap, men insåg att analys är grunden till bra webb och vidareutbildade sig till webbanalytiker. När hon dessutom fick upp ögonen för konverteringsoptimering var hon fast!

 • Erik Öhlén Erik Öhlén

  Conversion Analyst

  Erik har Analyserat och Optimerat åt +150 företag sedan sin examen inom Digital Media. Metodiskt och analytiskt optimerar han vägen mot ökad konvertering. Föreläser om Google Analytics gör han också. Och A/B-testar. GA-frågor? Han svarar.

 • Fredrik Degerman Fredrik Degerman

  Conversion Specialist

  Fredrik har en bakgrund inom digitala strategier och arbetade senast med verksamhetsutveckling på olika säljavdelnigar. Med försäljning som ugångspunkt har konverteringsoptimering alltid legat varmt om hjärtat.

 • Jens Svensson Jens Svensson

  Head of Talent Acquisition

  Jens är utbildad Personalvetare med inriktning i sociologins tankesätt. Hans driv och engagemang ligger i att Attrahera, Behålla och Utveckla där Jens låter sitt arbete guidas av öppenhet och passion. Förbannad på dålig webb? Kontakta Jens!

 • John Ekman John Ekman

  Chief Conversionista

  John är galet passionerad av att förbättra Konvertering och Konverteringsgrad. Han har lång erfarenhet av att Optimera Affärsutfallet för online-företag och är grundare av Conversionista! - nr 1 på Online-konvertering i Sverige.

 • Kajsa Hedqvist Kajsa Hedqvist

  Conversion Specialist

  Kajsa har akademisk bakgrund inom Medieteknik, och har under de senaste åren jobbat inom digital marknadsföring i form av Sök, Facebook och Display och har även erfarenhet från kundsidan. Kajsa är en riktig tävlingsmänniska som brinner för konvertering, analys och att driva resultat.

 • Kim Dahlroth Kim Dahlroth

  Conversion Specialist

  Kim har jobbat med webben sedan, jättelänge. Idag blir han arg om du inte A/B-testar. I grunden är Kim utvecklare och designer, men mystiken kring vad som får någon att klicka vidare istället för att lämna sajten har fått honom hårt insnöad på konvertering.

 • Marie Horneman Marie Horneman

  Project Manager

  Marie är civilekonom med bakgrund inom analys, marknadsföring och digital media. Hon har en bred erfarenhet av konsumentförståelse och kommunikation. Marie kommer från kundsidan och vet vad som är viktigt för ett lyckat samarbete.

 • Marie Edlund Marie Edlund

  Financial Accountant

  Marie har en lång erfarenhet inom ekonomi och har jobbat många år inom konsultbranschen. Hon drivs av att ha ordning och reda bland siffrorna och att vara en hjälpande hand till alla medarbetare.

 • Martin Lundvall Martin Lundvall

  Conversion Specialist

  Martin har akademisk bakgrund inom Medieteknik där Människa-Datorinteraktion och Användbarhet var fokusområden. Efter några år med SEO, Marknadsföring och Konvertering tog han språngsteget till C! för fullt fokus på konvertering.

 • Niclas Lundberg Niclas Lundberg

  Project Manager

  Niclas är civilekonom med inriktning marknadsföring och har sedan 2001 har han jobbat med digital kommunikation. Niclas blir frustrerad när fokus ligger på att optimera acquisition istället för att gräva där man står och maximera från befintlig trafik.

 • Patrik Matell Patrik Matell

  Conversion Specialist

  Patrik har akademisk grundplatta inom Datalogi och Människa-Datorinteraktion. Internet är hans lekplats sedan barnsben. Konvertering låg varmt om hjärtat från start, idag med en kryddning av Användartester i allmänhet och Eyetracking i synnerhet.

 • Peter Jacobson Peter Jacobson

  Conversion Specialist

  Peter har en akademisk bakgrund inom ekonomi, musik och lingvistik och har de senaste åren jobbat med digital utveckling och analys inom bank- och försäkringsvärlden. Han tycker det är onödigt att krångla till det men också att fatta beslut på osäkra grunder - därför har han ofta Google Analytics nära till hands.

 • Sarah Hoof Sarah Hoof

  Inbound & Conversion Manager

  Sarah har akademisk bakgrund inom Teknik och Projektledning och har under de senaste åren kanat in mot webben i form av CRM och Digital Marknadsföring. Hon har tangenterna nära till hands och optimerar det som optimeras kan!

 • Seif Fendukly Seif Fendukly

  Conversion Specialist

  Seif är ett optimeringsfreak med akademisk bakgrund inom Data- och Systemvetenskap och Interaktionsdesign samt har ett stort intresse för entreprenörskap och konvertering.

 • Du?

  Se efter här