Stäng Huvudmeny

Blir du förbannad på dålig webb?
– Bra, låt oss ses.

Om du vill jobba på ett av Skandinaviens mest uppmärksammade bolag inom konverteringsoptimering, då har du kommit rätt.

Sveriges största konverteringsteam söker efter sin nästa kollega med placering i Göteborg. Vi tror att du precis som vi är galet passionerade i att skapa konverteringsdrivande kundupplevelser. Conversionista är nummer ett inom konverteringsoptimering och blev 2017 DI Gasell. Under samma år gick bolaget även samman med Curamando, som är en annan superhjälte inom digital tillväxt. Tillsammans bygger nu Conversionista och Curamando upp en verksamhet i Göteborg.

Nu vi vill vi fortsätta växa och bli fler medarbetare på vårt nystartade kontor! Conversionista i Göteborg är i nuläget ett litet och engagerat team med målet att bli branschledande i Västsverige. Detta är även ett unikt tillfälle för dig som sporras av entreprenörskap och vill vara en del utav att bygga upp verksamheten, teamet och kulturen i Göteborg.

Om rollen

I rollen som Webbanalytiker kommer du att arbeta i nära samarbete med våra kunder och deras digitala verksamhet med målsättningen att skapa högkonverterande användarupplevelser och flöden.

Du kommer arbeta med teknisk implementation av spårningskod för att säkerställa rätt kundinsikter och att alla konfigureringar stämmer.

Du kommer vidare jobba med webbanalys och vara en aktiv del i insiktsarbetet samt att genomföra och utvärdera tester och experiment. Du har även djup kunskap om hur man löpande mäter och analyserar användarflöden från trafikkällor, identifierar och löser spårningsproblem samt i att utveckla visuella dashboards.

Vi tror att du…

  • Har erfarenhet av HTML, JavaScript, CSS och jQuery
  • Certifierad Google Analytics och Google Tag Manager-expert
  • Arbetat i Analytics 360, Adobe Analytics (sitecat), Mixpanel eller Segment.io
  • Intresserad av att stärka den datadrivna kulturen i företaget

Varför Conversionista?

Så varför vill du jobba på Conversionista? Vad skiljer oss från andra? Är det speciella förmåner? Nja, tror vi har samma som alla andra, vilket innebär pension, friskvård, resor, utbildningar, gemensamma aktiviteter, prioriteringar på work-life-balance.

Framförallt så erbjuder vi:

  • Du får chansen att vara med och sätta den digitala agendan hos en mängd olika företag – allt från mindre, snabbväxande kunder till några av de största företagen i Sverige och Norden.
  • Kunskapsdelning är centralt hos oss och sker tvärs över våra olika kompetensområden. Tillsammans med digitala experter och managementkonsulter ifrån både Curamando och Conversionista lovar att vi att du kommer utvecklas!
  • Vi har en snabbväxande och entreprenöriell miljö, där flera spännande initiativ och möjligheter realiseras. Conversionista och Curamando har nått exceptionell tillväxt och framgång sedan starten – och det är bara början på vår spännande resa.

Sök jobbet som Webbanalytiker i Göteborg, så ring eller sänd din ansökan nu!

Framtiden då?

”The future is so bright that shades are compulsory office attire”

Vi jobbar tillsammans inom ett område under stark utveckling. Med dig blir det möjligt att fortsätta vara branschledande.

Yes, du vet att det ligger mycket inom varje område, men det spar vi till vår träff, så hur bokar vi den?

Intresserad? Ansök här:

Super HeroSök jobbet som CRO-specilialist; ring eller sänd din ansökan nu!:

jens@conversionista.se
eller ring direkt på +4673 641 65 28

Urval och intervjuer sker löpande.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Lär dig mer!

Få praktiska tips för ökad konvertering, direkt på mail.

Nyhetsbrev