Stäng Huvudmeny

Jobba på Conversionista!

Vi växer och letar hela tiden ny personal.

Conversionista är ledande inom konvertering och vi är besatta av att förbättra dålig webb, för att på så sätt påverka våra kunders affärsresultat. Vi är ”doers” vilket innebär att vi drivs av att skapa och våra resultat blir därefter.

Om du vill jobba på ett av Skandinaviens, och ett av världens mest uppmärksammade bolag inom konverteringsoptimering, då har du kommit rätt.

Just nu söker vi:

DIG?


Content Marketing-specialist


I rollen som Content Marketer ansvarar du för att datadrivet producera och distribuera relevant innehåll som driver kvalitativ trafik = förtjänad uppmärksamhet.

Du kommer:

Att definiera målgrupper, analysera beteenden, identifiera mönster och sätta en content-plan baserat på data och insikter – inte baserat på best guesses och ”strategiska” uppfattningar.

Läs mer och ansök som content-specialist ➜


Marketing Automation-specialist


I rollen som Marketing Automation-specialist ansvarar du för att implementera, datadrivet optimera och automatisera allt innehåll digitalt.

Du kommer:

Sjösätta en leadgen-process tillsammans med vår Content Marketer, implementera och bygga CXM/CRM- och Marketing Automation-lösningar, integrera verktyg och följa upp utfall i bland annat CXM/CRM-verktyg och Google Analytics.

Läs mer och ansök som MA-specialist ➜


CRO-specialist


I rollen som CRO-specialist (konverteringsspecialist) kommer du jobba med A/B-testning, webbanalys, användningstester, Konsumentpsykologi m.m.

Du kommer:

Bli en konverteringshjälte där ditt primära ansvar är att säkerställa att våra kunders sajter är konverteringsoptimerande enligt konstens alla regler.

Läs mer och ansök som CRO-specialist ➜

Öppen ansökan

Vi är alltid intresserade av intressanta profiler. Om du är passionerad av konverteringsoptimering, kontakta Jens:

+46 73 641 65 28

jens@conversionista.se

< >